Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών και των τοπικών φορέων οι κινητοποιήσεις για τα διόδια κατά μήκος της ΠΑΘΕ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών και των τοπικών φορέων οι κινητοποιήσεις για τα διόδια
κατά μήκος της ΠΑΘΕ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Με συμμετοχή των τοπικών φορέων, επιτροπών κατοίκων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2011 η κινητοποίηση για τα διόδια στις διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.
Από την Πελασγία ως το Σχηματάρι, το 90 χλμ. της Θήβας, την Αγία Τριάδα και τον Μώλο της Φθιώτιδας, έντονη ήταν η παρουσία των πολιτών και των διερχομένων στα διόδια, που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία για τους σταθμούς των διοδίων που πολλαπλασιάζονται κατά μήκος και παραπλεύρως της ΠΑΘΕ αλλά και για την αύξηση που επιβαρύνουν τις τσέπες των διερχομένων και των κατοίκων των αγροτικών περιοχών στις τοπικές μετακινήσεις.
Στις κινητοποιήσεις και στην διαμαρτυρία για τα διόδια συμμετείχαν σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας και ένωσαν την φωνή τους, εκπρόσωποι της Περιφερειακής παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ–ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Βοιωτίας Ελίζα Γεωργαντά και Φθιώτιδας Κώστας Γιώτας, τα στελέχη της Περιφερειακής Επιτροπής της παράταξης Αλκης Βούλγαρης και Χρήστος Παπαθανασίου, ο Αποστόλης Ντάντος γρ. ΣΥΝ Θήβας, ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, η Γρ. της ΝΕ Φθιώτιδας του ΣΥΝ Χαρά Παρμενοπούλου και άλλα στελέχη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

10-01-2011
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου