Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

29/1, Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας

Προς τις Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος

H Σύγκλιση Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης Υγείας θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, από 10:00π.μ έως 3:00μ.μ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου και θα ολοκληρωθεί με την αναδιοργάνωση του Τμήματος Υγείας και την εκλογή νέας Γραμματείας και Υπευθύνου.
Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι για την καλύτερη οργάνωση της Συνδιάσκεψης και την ουσιαστικότερη συμβολή και εμπλοκή των μελών του κόμματος που ενδιαφέρονται, είναι αναγκαίο οι Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος να ενημερώσουν τα μέλη των οργανώσεων που έχουν στην ευθύνη τους και να ορίσουν υπευθύνους επικοινωνίας με το Τμήμα Υγείας.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο, υλοποιώντας την απόφαση του Συνεδρίου η οποία προβλέπει ότι στις Ολομέλειες των Τμημάτων πρέπει να συμμετέχει ένα τουλάχιστον κομματικό μέλος από κάθε Περιφέρεια, χρειάζεται να ορίσει ποιος σύντροφος ή συντρόφισσα θα το εκπροσωπήσει στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
Σημειώστε παρακαλώ και προχωρήστε στις ανάλογες ειδοποιήσεις ότι την ίδια μέρα, θα συγκροτηθεί στο πλαίσιο του Τμήματος και η Επιτροπή για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.
Για τη Γραμματεία του Τμήματος Υγείας
Ο Υπεύθυνος
Δημ. Αδαμόπουλος

Κείμενα για την Πανελλαδική Σύσκεψη του Τμήματος Υγείας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου