Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ


1) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ επιχειρηματίας (Μοναστηράκι)
Γεννήθηκε το 1958 στο Μοναστηράκι και τελείωσε το Λύκειο Ευπαλίου. Ασχολήθηκε από τα μαθητικά της χρόνια με το συνδικαλισμό.
Στην Αθήνα που έζησε ως το 1998, δραστηριοποιήθηκε στους χώρους δουλειάς της και εκλέχτηκε επανειλημμένα στο Δ.Σ. του συνδικάτου τσαγκαράδων και μετέπειτα στο συνδικάτο δέρματος, του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος το 1990.
Μέλος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας , υποψήφια σύμβουλος το 2006 στο ...Δήμο Ευπαλίου, στις περιφερειακές εκλογές  το 2010 με τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και  το 2009 στις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από το 1999 ζει και εργάζεται στο Μοναστηράκι διατηρώντας επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων.




2)    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Συνταξιούχος υπάλληλος ΟΤΕ (Ιτέα)
Γεννήθηκε στην Ιτέα το 1953 όπου και διαμένει. Παντρεμένος με την Ελένη Τολέρη ,έχουν δύο γιους τον Κωνσταντίνο φοιτητή στο Πολυτεχνείο Πάτρας και τον Δημήτρη φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.                       Είναι πτυχιούχος ΣΕΛΕΤΕ , συνταξιούχος τεχνικός υπάλληλος του ΟΤΕ. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 που στη συνέχεια προσχώρησε στο ΔΗΚΚΙ από την ίδρυση του το 1995, μέχρι σήμερα. Επί χρόνια συνδικαλιστής στον εργασιακό του χώρο, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας. Υποψήφιος το 2009 στις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και στις περιφερειακές εκλογές με τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
3)    ΤΣΙΝΤΖΗΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Ξενοδοχοϋπάλληλος ( Σερνικάκι)

Γεννήθηκε το 1962 ,μεγάλωσε και  κατοικεί στο Σερνικάκι Φωκίδας. Είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Καϊσαρλή και έχουν μια κόρη.
Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος και δουλεύει στους Δελφούς.
Τα τελευταία  έξι χρόνια είναι Πρόεδρος  στον Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων  Ν. Φωκίδος και  Αράχωβας  Βοιωτίας.
Επίσης είναι εκπρόσωπος του Συνδέσμου στο Εργατικό Κέντρο Φωκίδας και στην Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Ανήκε  ανέκαθεν  στο χώρο της Αριστεράς και σήμερα με  την συμμετοχή του στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μάη 2012 στο Νομό Φωκίδας  αγωνίζεται για το καλό της εργατικής τάξης και του ερ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου