Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9-1-2011 στην Θήβα η συνάντηση του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Αγροτών

Με  μεγάλη συμμετοχή  των αγροτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9-1-2011
στην  Θήβα η συνάντηση του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Αγροτών  
Με συμμετοχή  εκπροσώπων του Πανελλαδικού Συντονιστικού των αγροτών από όλη την Ελλάδα και με συμμετοχή πάνω από 200 αγρότες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 4.00 μ.μ. η Πανελλαδική Συνάντηση του συντονιστικού Οργάνου των Αγροτών στην Θήβα της Βοιωτίας.
Κυρίαρχο  θέμα της συνάντησης ήταν η συζήτηση και ο συντονισμός των ενεργειών του αγροτικού κόσμου για τα οξυμένα προβλήματα της νέας περιόδου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα προβλήματα
των αγροτών  της περιοχής της Θήβας και κυρίως για την αντιμετώπιση της δυσφήμησης των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων της περιοχής Θήβας λόγω συσχέτισης με την Βιομηχανική ρύπανση του Ασωπού..
Στην σύσκεψη  αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος με την συμμετοχή των αγροτών από όλη την Ελλάδα για τις προτάσεις που πρέπει να έχει το αγροτικό κίνημα για τα αγροτικά προϊόντα και για την νέα ΚΑΠ την νέα δομή του αγροτικού κινήματος και των αγροτικών συλλόγων, με βάση την νέα διοικητική διάρθρωση της χώρας, τις προτάσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού, προς το Υπουργείο Αγροτικής Aνάπτυξης και Τροφίμων. 

Από την Περιφερειακή παράταξη «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ–ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» συμμετείχε ο Αγρότης Γεωπόνος Γιώργος Φρούσιος, ενώ από το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο Βρασίδας Τσιριμώκος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου