Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Περιοδεία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Φωκίδα την Παρασκευή 15-4-2011

Περιοδεία  του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Φωκίδα την Παρασκευή 15-4-2011, με την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, τον Πάνο Ρήγα μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, τον γρ. της ΝΕ ΣΥΝ Φωκίδας Δ. Κοίβαρη και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σεργουνιώτη.
Το πρόγραμμα της περιοδείας του κλιμακίου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με την Βουλευτή Ηρώ Διώτη, περιλαμβάνει επισκέψεις και συζήτηση με τους τοπικούς φορείς της Φωκίδας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Νοσοκομείο, Συνδικαλιστικούς φορείς, την Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, το Λιμενικό Ταμείο κ.α. με στόχο, την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φορείς, τις προοπτικές της Φωκίδας και την παρουσίαση των θέσεων  του κόμ-ματος.
Η περιοδεία εντάσσεται στην καμπάνια που πραγματοποιεί ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ για την παρουσίαση των θέσεων για την Οικονομική πολιτική το Μνημόνιο καθώς επίσης και για την συνδιαμόρφωση του προγράμματος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στα θέματα της περιφερειακής πολιτικής και ανάπτυξης. 
Με το πέρας της περιοδείας θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής το κλιμάκιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ θα επισκεφτεί την περιοχή Λιδωρικίου.  
Το γραφείο Τύπου

Ν.Ε. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
Περιφερειακό Συμβούλιο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ  Στερεάς Ελλάδας