Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για τη Στερεά Ελλάδα-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κώστας Γιώτας και οι υποψήφιοι σύμβουλοι Χαρά Παρμενοπούλου και Γιάννης Κούτρας παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν οι σιδηροδρομικοί στον ιστορικό χώρο της γέφυρας του Γοργοπόταμου και εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στον αγώνα των εργαζομένων με τη παρακάτω δήλωση.
"Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας, μια επιχείρηση που απασχολεί περίπου 7.000 άτομα βιώνει σήμερα τα αποτελέσματα των διαχρονικών πολιτικών του δικομματισμού. Τ α αποτελέσματα της κακοδιαχείρισης, της αδιαφάνειας και των πελατειακών σχέσεων. Τα αποτελέσματα αυτά χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση του μνημονίου προπαγανδιστικά για να δικαιολογηθεί η εφαρμογή των σχεδίων ξεπουλήματος του δημόσιου σιδηρόδρομου με ιδιωτικοποίηση των κερδοφόρων τμημάτων του και αύξηση εισιτηρίων, συρρίκνωση των δρομολογίων και κλεισίματος τμημάτων του δικτύου, με απροκάλυπτη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων.
Είμαστε αλληλέγγυοι με τον αγώνα των εργαζομένων στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για ξεπούλημα του δημόσιου σιδηρόδρομου. Ο αγώνας αυτός αφορά όλους μας.
Καλούμε όλους τους πολίτες να αποδοκιμάσουν και να ανατρέψουν εκείνες τις δυνάμεις που ευαγγελίζονται και στηρίζουν την εκποίηση και τη διάλυση του ΟΣΕ. Ο δημόσιος σιδηρόδρομος -ένα λαϊκό μέσο μεταφοράς που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον- πρέπει να αναβαθμισθεί και να συνεχίσει τη λειτουργία του.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙKH.Λαμία    22.10.10  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου