Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Αδιάλειπτη αγωνιστική παρουσία μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο


Με επίκληση της πρόθεσής του, στην τιμή και την συνείδησή του, να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα για την προώθηση των οποίων έλαβε σαφή εντολή στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές, συμμετείχε στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας ο εκπρόσωπος της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για την Στερεά Ελλάδα–ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» Νίκος Στουπής.
Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με το πέρας της τελετής ο Νίκος Στουπής τόνισε:
«Το σημερινό πανηγυρικό κλίμα δεν συνάδει με όσα καταδικαστέα συνέβησαν χθες στο Κοινοβούλιο, όπου οι αποφάσεις της Κυβερνητικής πλειοψηφίας σκόρπισαν όλεθρο στην ζωή των Ελλήνων Πολιτών. Και μιλώ για το περίφημο - κατά επιταγή της τρόικας και του Δ.Ν.Τ. - πολυνομοσχέδιο, που καταρρακώνει τις εργασιακές σχέσεις, συντρίβει τις κοινωνικές κατακτήσεις και μας γυρίζει στον εργασιακό μεσαίωνα.
  • Είμαστε εδώ να εξασκήσουμε οργανωμένα και συλλογικά ως παράταξη τον θεσμικό μας ρόλο, αυτόν της υπεύθυνης και δημιουργικής αντιπολίτευσης ενάντια σε αντιλαϊκές πολιτικές, και της γόνιμης προώθησης φιλολαϊκών λύσεων στα προβλήματα.
  • Είμαστε εδώ πρωτίστως για να αντισταθούμε στις επιπτώσεις του μνημόνιου επί των κοινωνικών τομέων και κατακτήσεων που η περιφέρεια έχει πια την ευθύνη, με την υποστήριξη των θιγόμενων λαϊκών στρωμάτων και κύρια των ανέργων.
  • Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την προώθηση της πολιτικής διαλόγου, συνάντησης και κοινής πορείας όλων των δυνάμεων που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Αριστερά, με τις δυνάμεις της Οικολογίας, των Κινημάτων, και των δυνάμεων που απελευθερώνονται από τον δικομματισμό, ιδιαίτερα αυτών που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο και συγκρούονται με την Κυβερνητική Πολιτική.
  • Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε το αληθινό, σύγχρονο πρόσωπο της ανανεωτικής ριζοσπαστικής και οικολογικής Αριστεράς»
17-12-2010
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου