Για επικοινωνία στείλτε μήνυμα στο synfokidas@gmail.com

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010, ώρα 11 π.μ.
αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαμίας
Λεωνιδίου 6

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση αρχών και θέσεων του ψηφοδελτίου :

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
για την ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Πολίτες Ενάντια στο Μνημόνιο»

και στην παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νίκου Στουπή.

Θα μιλήσουν :
Νίκος Στουπής – Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Νότης Μαριάς - Αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστήμιου Κρήτης
Στέλεχος της Δημοκρατικής Συνεννόησης


29-9-2010
Το Γραφείο Τύπου


ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ

Bιογραφικό σημείωμα του υποψήφιου περιφερειάρχη
που στηρίζει ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στην Στερεά Ελλάδα


Ο Νίκος Στουπής είναι Γεωπόνος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με την γεωπόνο Νάνα Καραντώνη και έχει δύο παιδιά, τον Λουκά μαθητή Γυμνασίου και την Ελένη φοιτήτρια του ΕΜΠ.
Ο Νίκος Στουπής, είναι ειδικευμένος σε ζητήματα Ποιοτικής Γεωργίας (Εναλλακτικές μορφές, Βιολογική, Συστήματα Ολοκληρωμένης, Διαχείρισης, Περιβαλλοντικά), οικονομοτεχνικών μελετών στο αγροπεριβαλλοντικό χώρο και, σε θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Διαθέτει σημαντική επιστημονική εμπειρία στα θέματα της αγροτικής πολιτικής, της ΚΑΠ, της ελληνικής γεωργίας και της υπαίθρου. Συμμετείχε στην εκπόνηση μελετών για την αειφορική διαχείριση του Υδροβιότοπου της Λίμνης του Δύστου και την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής.
Ο Νίκος Στουπής γεννήθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας το 1960. Μετέχει από 15 χρονών στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και στην αριστερά. Οργανώθηκε στην Μαθητική Οργάνωση Δημοκρατικής Νεολαίας και, αγωνίστηκε ενεργά ως στέλεχος του Κομμουνιστικού και του Αριστερού Κινήματος. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών Γεωπονίας στο ΑΠΘ, του Συλλόγου Ευβοέων Φοιτητών Θεσσαλονίκης και του Κεντρικού Συμβουλίου της Φοιτητικής Ένωσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου (Κ.Σ. της ΦΕΑΠΘ).
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων, μέλος της Πανελλαδικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ). Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Βοιωτίας–Ευβοίας
Σήμερα συμμετέχει ενεργά στα κοινά, στους αγώνες της αυτοδιοίκησης, στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον και στο περιβαλλοντικό κίνημα. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και στην γραμματεία των Συντονιστικών Επιτροπών ενάντια στον Λιθάνθρακα και στην καύση του RDF από την ΑΓΕΤ.
Μετέχει στα τμήματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αγροτικής πολιτικής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.


23-09-2010
Περιφερειακό Συμβούλιο

του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Στερεάς Ελλάδας
Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου